Greek Duelists
Καλωσήλθατε στους Greek Duelists ! Εάν είστε ήδη μέλος κάντε κλικ εδώ για Log-In. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στη σελίδα μας και να συμμετέχετε σε συζητήσεις κάντε register πατώντας εδώ. Η εγγραφή γίνεται γρήγορα και είναι εντελώς δωρεάν.

Πλεονεκτήματα εγγραφής :
-Συζητήσεις για single cards, decks, banlists, tournaments κλπ.
-Ανταλλαγές καρτών με online συννενόηση.
-Συμμετοχές σε online τουρνουα με YVD και KCVDS.
-Κουβεντούλα σε anime, consoles, duel videos
και πολλά ακόμα !!!


Όλοι οι Έλληνες παίκτες είναι εδώ ! Ελάτε τώρα γνωρίστε άτομα και βελτιωθείτε ως duelist !
 
HomePortalRegisterLog in
Donation
Στηρίξτε τους Greek Duelists με ένα donate εδώ.

Σας ευχαριστούμε.

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
vem123
 
Giannis
 
redgar
 
IversonSt3
 
Stef
 
Winduct
 
duelking
 
xPaiN
 
Terraplant
 
Witch King
 
Duelist Of The Week
redgar

Card Of The Week
Mirror Force

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 16 on Sat Mar 27, 2010 9:46 pm
Statistics
We have 103 registered users
The newest registered user is TesterAcc

Our users have posted a total of 10589 messages in 970 subjects
Affiliates

Share | 
 

 Synchro Ruling Question

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
vem123
The Young Talent
The Young Talent
avatar

Posts : 1073
Reputation : 34
Join date : 2010-03-15
Age : 20
Location : Athens

PostSubject: Synchro Ruling Question   Mon Apr 19, 2010 8:11 pm

Ας πουμε οτι θελουμε να φερουμε Junk Warrior.Αν εχουμε Prisma + 1 μοναστερο και κανουμε remove με τον Prisma μπορουμε να κανουμε Synchro?
Νομιζω οχι αλλα επειδη στο εφφ λεει Junk Synchron + 1 or more non tuner....δεν λεει αν πρεπει να ειναι tuner το ενα monster.Noobαδικη ε?
Back to top Go down
sinakis
Topic Scout
Topic Scout
avatar

Posts : 247
Reputation : 35
Join date : 2010-03-15
Age : 26
Location : The Sanctuary In the Sky

PostSubject: Re: Synchro Ruling Question   Tue Apr 20, 2010 10:48 am

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς, μήπως μπερδεύτηκες; Razz
Πάντως ο Prisma μπορεί να αλλάξει το όνομά του σε ένα Fusion Material monster και όχι Synchro Material (εκτώς και αν υπάρχει Fusion που θέλει τον Junk Synchron, που δεν έχω δεί) :
Spoiler:
 



Spoiler:
 

_________________


Behold the wings guided by the great winds!
Back to top Go down
vem123
The Young Talent
The Young Talent
avatar

Posts : 1073
Reputation : 34
Join date : 2010-03-15
Age : 20
Location : Athens

PostSubject: Re: Synchro Ruling Question   Tue Apr 20, 2010 11:31 am

Βασικα εφερα ως παραδειγμα τον prisma που ειναι τερας με τετοι εφφ.Ωραια ας πουμε οτι εχουμε Phantom οφ Chaos.. Γινετε αυτο που ειπα ?
Back to top Go down
sinakis
Topic Scout
Topic Scout
avatar

Posts : 247
Reputation : 35
Join date : 2010-03-15
Age : 26
Location : The Sanctuary In the Sky

PostSubject: Re: Synchro Ruling Question   Tue Apr 20, 2010 11:51 am

Το βρήκα στη ygo wikia!
Λέει:
When "Neo-Spacian Dark Panther" or "Phantom of Chaos" has its name changed to "Junk Synchron", you can only use it as a Synchro Material Monster for "Junk Warrior" if it becomes a Tuner monster with "Lightwave Tuning".

Καλή απορία btw Razz
Spoiler:
 

_________________


Behold the wings guided by the great winds!
Back to top Go down
vem123
The Young Talent
The Young Talent
avatar

Posts : 1073
Reputation : 34
Join date : 2010-03-15
Age : 20
Location : Athens

PostSubject: Re: Synchro Ruling Question   Tue Apr 20, 2010 11:57 am

Thanks!!

Solved and Locked
Back to top Go down
 
Synchro Ruling Question
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek Duelists :: Άλλα Θέματα Στο YGO :: Yu-Gi-Oh! TCG Ερωτήσεις/Απαντήσεις-
Jump to: