Greek Duelists
Καλωσήλθατε στους Greek Duelists ! Εάν είστε ήδη μέλος κάντε κλικ εδώ για Log-In. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στη σελίδα μας και να συμμετέχετε σε συζητήσεις κάντε register πατώντας εδώ. Η εγγραφή γίνεται γρήγορα και είναι εντελώς δωρεάν.

Πλεονεκτήματα εγγραφής :
-Συζητήσεις για single cards, decks, banlists, tournaments κλπ.
-Ανταλλαγές καρτών με online συννενόηση.
-Συμμετοχές σε online τουρνουα με YVD και KCVDS.
-Κουβεντούλα σε anime, consoles, duel videos
και πολλά ακόμα !!!


Όλοι οι Έλληνες παίκτες είναι εδώ ! Ελάτε τώρα γνωρίστε άτομα και βελτιωθείτε ως duelist !
 
HomePortalRegisterLog in
Donation
Στηρίξτε τους Greek Duelists με ένα donate εδώ.

Σας ευχαριστούμε.

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Top posters
vem123
 
Giannis
 
redgar
 
IversonSt3
 
Stef
 
Winduct
 
duelking
 
xPaiN
 
Terraplant
 
Witch King
 
Duelist Of The Week
redgar

Card Of The Week
Mirror Force

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 16 on Sat Mar 27, 2010 9:46 pm
Statistics
We have 103 registered users
The newest registered user is TesterAcc

Our users have posted a total of 10589 messages in 970 subjects
Affiliates

Share | 
 

 2 Ruling Questions

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
vem123
The Young Talent
The Young Talent
avatar

Posts : 1073
Reputation : 34
Join date : 2010-03-15
Age : 20
Location : Athens

PostSubject: 2 Ruling Questions   Thu Mar 25, 2010 12:05 pm

Παιδια θελω να ρωτησω 2 πραγματα :
Το Rescue Cat μπορει να κανει SS μονο Beast και οχι αλλα types οπως Beast Warrior ετσι δεν ειναι? Επειδη καποιος μου ειπε οτι γινεται να κανεις οτι εχει ''Beast'' στο type

2ον : Ως γνωστον οταν ενα synchro ή ενα Fusion τερας δεν εχει γινει summon δεν γινεται να το κανουμε revive. Αν το κανουμε λοιπον negate με solemn θεωρειται οτι δεν εχει βγει στο field... μπορουμε λοιπον αν εχει σπασει το τερας με σολεμν να το revivαρουμε? Ιδου η απορια...
Back to top Go down
Terraplant
[Level 8] GD Supporter
[Level 8] GD Supporter
avatar

Posts : 427
Reputation : 31
Join date : 2010-03-21
Age : 22
Location : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά

PostSubject: Re: 2 Ruling Questions   Thu Mar 25, 2010 12:13 pm

1. To Rescue Cat φέρνει μόνο Beast. Όχι Beast-warrior.

2.Αν 1 Synchro ή Fusion γίνει negate το summon του δεν μπορεί να γίνει revive.
Back to top Go down
vem123
The Young Talent
The Young Talent
avatar

Posts : 1073
Reputation : 34
Join date : 2010-03-15
Age : 20
Location : Athens

PostSubject: Re: 2 Ruling Questions   Thu Mar 25, 2010 12:52 pm

Ευχαριστω +1.. Τελικα ειχα δικιο και για τα 2
Back to top Go down
Luffy
[Level 2] Member
[Level 2] Member
avatar

Posts : 140
Reputation : 9
Join date : 2010-03-20
Age : 23
Location : Trikala

PostSubject: Re: 2 Ruling Questions   Thu Mar 25, 2010 12:59 pm

έτσι όπως τα λέει ο terraplant είναι!
Back to top Go down
http://onepiecenomi.heavenforum.com/forum.htm
Giannis
The Big Boss
The Big Boss
avatar

Posts : 1030
Reputation : 45
Join date : 2010-03-14
Age : 106
Location : Μακεδονία

PostSubject: Re: 2 Ruling Questions   Thu Mar 25, 2010 2:33 pm

Luffy wrote:
έτσι όπως τα λέει ο terraplant είναι!
Posts που δεν προσφερουν επιπλεον η και καμια πληροφορια/ες στον αναγνωστη = spam. Προσεχε την επομενη φορα.

Solved and Locked.

_________________
Giannis~GR Striker
Greek Article Team
NEW MSN add me : greekduelists@gmail.com


Back to top Go down
http://greekduelists.darkbb.com
 
2 Ruling Questions
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek Duelists :: Άλλα Θέματα Στο YGO :: Yu-Gi-Oh! TCG Ερωτήσεις/Απαντήσεις-
Jump to: